Muse – The 2nd Law (2012)

Autor asterix 13.11.2012. Pregleda: 4812
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

Muse - The 2nd Law posterOvo što vidite nije LGBT brokoli ili meduza već mapa moždanih puteva. E sad je li pomenutog prefiksa i šta će ono tu šta ti ja znam. Ono što je sigurno je da se radi o novom studijskom izdanju benda Muse.
Poput samog omota, ovaj album karakteriše raznovrsnost i to žanrovska. Sazidan je elementima alternativnog, progresivnog i simfonijskog roka. U skladu s tim, veoma je napet, snažan, u pojedinim trenucima monoton, ali i teatralan. Muzički veoma bogat i šarenolik, sadrži numere koje bi lako mogle poslužiti mnogim filmovima kao tema. Ista ta instrumentalna raznolikost u jednom trenutku postane malo teška za slušanje jer čim se navikneš na lagani ambijent album neočekivano raspali ili obrnuto.
Osovinu ove kolekcije sačinjavaju ”Supremacy”, ”Madness”, ”Panic Station” i ”Follow Me” što ne umanjuje učešće ostalih parčića koje su pomogle da ”The 2nd Law” bude kvalitetan mozaik. ”Supremacy” je prosto stvorena da bude tema nekog od filmova o agentu 007, ali šta ćeš, Adel je Adel. ”Madness” i ”Follow Me” počinju prilično mučno da bi naginjale ka krešendu i prebacile se na sasvim viši nivo. ”Panic Station” je vokalno sigurno najatraktivnija. Očito da su pri njenom stvaranju uticali hitovi poput ”Another One Bites the Dust” i ”Superstition”. U kontekstu vokala valja spomenuti ”Big Freeze” i ”Survival”. Ostale numere su popunile praznine pomenutih i skladno se umetnule u doživljaj koji album priređuje slušaocu.
Sve u svemu, The 2nd Law je klasični komad Muse-a koji je očuvao njihovu autentičnost ali i najavio prelaz ka svežijem i digitalnijem zvuku. Poklonici benda će sigurno biti zadovoljni dok će ostali naći makar nešto za sebe.Info:

Naziv: Muse – The 2nd Law
Žanr: Alternative Rock
Izdavačka kuća: Helium 3, Warner
Trajanje: 53:49

Lista pesama:

01. Supremacy
02. Madness
03. Panic Station
04. Prelude
05. Survival
06. Follow Me
07. Animals
08. Explorers
09. Big Freeze
10. Save Me
11. Liquid State
12. The 2nd Law: Unsustainable
13. The 2nd Law: Isolated System

Linkovi: Official SiteWiki:ArtistWiki:Album


Muse – The 2nd Law: Unsustainable (2012):
Skini:

Naziv: Muse – The 2nd Law (2012)
Veličina: 125 MB
Kvalitet: MP3 320 kbps

Uputstva: RapidshareTorenti

Peeje: Peeje DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Odgovori na "Muse – The 2nd Law (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.