OneRepublic – Waking Up (2009)

Autor ShiftDelete 12.11.2009. Pregleda: 2938
12345678910    Naša ocena: 5.50
Loading...Loading...

Kada je izašao prvi album ove grupe (Dreaming Out Loud) mislio sam da će se u mom plejeru zadržati ekstremno kratko, ali za divno čudo nije. Rajan Teder, frontmen, pre toga Timberlendov učenik i producent, je definitivno ispekao zanat na dobrim pop bitovima i to pretočio u 13 pevljivih pesama, odličnih za ledena, učmala jutra.

E sada sam ja valjda očekivao oda OneRepublic pojuri u nekom specifičnom smeru na drugom albumu koji treba da zaguši muzičke prodavnice 17. novembra, ali ništa od gorenavedenog nisam dobio. OneRepublic je ostao negde između klavirskog Koldpleja, gušačkog U2-a i dosadnog boj benda.

Ipak da ne budem totalni hejter ima pesama na ovom albumu koje sam slušao na ripit. Pesma koja otvara spisak “Made for You” je više nego inspirativna, a klavirski most u poslednjem minutu će vam svakako privući pažnju, sledi spisak neupadljivih dosta šabloniranih pesama i negde pred kraj pesma “Marchin On” koja je više nego odlična, bar što se muzičkog dela tiče. Možda mi na ovom albumu generalno smetaju trivijalni tekstovi, nemam pojma. Klavirski-čelo duo definitivno završava kompozitorski posao, baš kao na prvom albumu, ali posle određenog broja pesama počinje da nervira. Pet i po jer volim Rajanov klavir.

1. Made For You
2. All The Right Moves
3. Secrets
4. Everybody Loves Me
5. Missing Persons 1 & 2
6. Good Life
7. All This Time
8. Fear
9. Waking Up
10. Marchin On
11. Lullaby

Žanr: Pop
Izdavačka kuća: Interscope
Veličina: 63.98 MB
Kvalitet: 187kbps avg / 44.1KHz / Joint Stereo
Trajanje: 57:19 min

Skini: Rapidshare – Megaupload

Torent: Mininova

Odgovori na "OneRepublic – Waking Up (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.