Rihanna – Rated R (2009)

Autor ShiftDelete 17.11.2009. Pregleda: 2927
12345678910    Naša ocena: 3.00
Loading...Loading...

Vraćamo se sa još malo muzike koja verovatno polovinu vas neće interesovati, ali pošto je reč o najočekivanijem albumu svih vremena i svih univerzuma, sudeći po reklamnim najavama „urednici“ 2kokice će rado proći i kroz ovo ostvarenje moderne pop muzike.

Preslušao sam ovaj album nekoliko puta i potrudiću se da budem veoma koncizan i da više sam osvrt na neke činjenice, nego na samo mišljenje o albumu, jer ga prosto nemam. Rijana, tj. njeni producenti su otišli korak dalje i rešili da do maksimuma isfuraju imidž „loše“ i „svojeglave“ ribe, pa tako ovo sitno čeljade sa Barbadosa psuje na pesmama i to zvuči toliko fejk i namešteno da svaki put kada ona izgovori „bitch“ ja se uhvatim za glavu. Jadno, stvarno jadno.

Otvaranje albuma introom pod naslovom „Mad House“ deluje izuzetno impresivno i tu se završava lista pesama vrednih pomena. Pesma „Hard“ dobija na značaju kada se u istu uključi Young Jeezy, ali je sama deonica tinejdž zvezde i dalje bleda. „G4L“ je pesma koja izaziva najviše neprijatnosti jer se iza skraćenice zaparavo krije naziv „gangster for life“ pa vam je prosto u kom smeru su dovitljivi producenti Def Džema pokušali da krenu.

Producentska postavka je više nego zadovoljavajuća: Stargate, The-Dream, will.i.am… Tri kokice jer i mi razumemo da mora od nečega da se živi.

1. Mad House
2. Wait Your Turn
3. Hard (featuring Jeezy)
4. Stupid In Love
5. Rockstar 101 (featuring Slash)
6. Russian Roulette
7. Fire Bomb
8. Rude Boy
9. Photographs (featuring Will.i.am)
10.G4L
11.Te Amo
12.Cold Case Love
13.The Last Song

Žanr: R&B
Izdavačka kuća: Def Jam
Veličina: 73.8MB
Kvalitet: VBR kbps (190 kbps avg)
Trajanje: 51.20 min

Skini:

2shared

Torrent: BtJunkie

  5 komentara na "Rihanna – Rated R (2009)"

 • loveless says:

  toliko muzike, a ti nasao ovu sabanku…nego, ”havajsko” se pise malim. a drugo, zar nije ona s barbadosa. mislim, jebe mi se odakle je, nego cisto posto pominjes…svidja mi se ona talme diskografija…(ne muzika, nego pristup…konacno nesto sto nema na mtv-ju svakih 5 minuta, nego samo u headbangers’ ball-u)

 • seeker seeker says:

  btw ovi linkovi su losi…

 • ShiftDelete ShiftDelete says:

  Sada su ispravljeni…

 • mb says:

  EXTRA album!!!!!!!!!!!!

 • lol says:

  komercijala banana…….low low low low ……..

Odgovori na "Rihanna – Rated R (2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.