Summertime Sadness – 10 proverenih načina kako da vratite leto

Autor ShiftDelete 16.09.2012. Pregleda: 12719
12345678910    Naša ocena: 10.00
Loading...Loading...

Summertime Sadness - 10 proverenih načina kako da vratite leto posterImate problema sa jutarnjom depresijom kada dođe zima? Nedostaje vam leto ili su vam leta postala preskupa, nepraktična i zauzimaju puno prostora u vašem ormanu? Želite da vratite leto i ugrejete se? Ne očajavajte! Stigao je revolucionarni Summertime Sadness, novi proizvod koji će vam omogućiti da u toploti svog doma osetite letnju atmosferu. Sadrži deset revolucionarnih pesama koje će u trenutku vaš dom pretvoriti u leto, koje sada, samo na 2kokice.com možete kupiti po sniženoj ceni od 19 999 dinara. Ali to nije sve, ukoliko pozovete odmah…


10. Lana Del Rey – Summertime Sadness (Reich & Bleich Remix)

Elektronika nikad nije izašla iz mode. Jadnici znaju to. Sem u slučaju par bendova, nama je elektronika jezivo dosadna, ali evo je ovde, na desetom mestu, neki likovi miksovali Lanu Del Rej Ban i nije ispalo toliko loše. Idealno za kućnu žurku. Mada iskreno ovu pesmu smo stavili na ovu listu jer ima kul nazv. Da. Sudimo knjizi po koricama. Eto. Mrš.
9. Kid Rock – All Summer Long

Ako vam rođaci sa sela dolaze na gajbu i očekivali su leto ovo je prava stvar za takvu priliku. Posebno ako dolaze u glavni grad, a tamo smrklo i kišovito. Nemamo reči koliko je ova pesma seljačka i zarazna. Kid Rok je jedan od onih likova koji nose leti bunde na golo telo. Razmislite o tome.
8. Dead Prez – Summertime

Američki hip hop duo Dead Prez se udružio sa svojim dobrim prijateljem DJ Green Lanter za njegov mikstejp „Pulse of the People“ i napravili su instant klasik pre par godina. Opušteni tonovi će vas naterati da pozovete komšije i sve sa pecaroškim stolicama na razvlačenje napravite letnji roštilj u svojoj dnevnoj sobi.
7. Mogwai – Summer

Ako odete u Glazgov, kažu nadepresivniji grad na svetu, čućete ovu pesmu u svakom baru. Ložim vas. Nećete. Činjenica da Mogwai jeste bent koji zvuči kao da ga je leto zaboravilo: istrumentalna post rok jeza upakovana u savršenu buku. Idealno za vaš novi studentski film.
6. Nancy Sinatra and Lee Hazlewood – Summer Wine

Ako ste maloletni ili ste letos zaboravili, iz nekog samo vama poznatog razloga, da pijete vino, Nensi Sinatra će vam pomoći da to nadoknadite. Takođe ako se dugo niste osećali kao da ste deo filma Kventina Tarantina. Summer Wine – tako ukusna pesma.
5. Joe Hisaishi – Summer

Joe Hisaishi je Japanac što verovatno znači da sa njim nešto nije u redu. Još kada komponuje za filmove Takešija Kitana, jednog od najpoznatijih svetskih reditelja, stvari znaju da izmaknu kontroli i da se u nemogućim uslovima leta sporadično pojavljuju. Ako ne verujete, poslušajte.
4. The Cure – The Last Day of Summer

Ukoliko niste spremni da vratite celo leto, nego samo onaj poslednji dan, tinedžerske poljubce na plaži dok roditelji par metara dalje nesmotreno pakuju velike kofere u male prtljažnike, ako želite da vratite poslednji smiraj sunca na selu ili ono poslenje oslanjivanje u okeanu kada prvi put skapirate da more ima isti ukus kao suze poslušajte ovu pesmu.
3. Eddie Cochran – Summertime Blues

Svi mi mrzimo rad leti, ali Edi Kokran to zna najbolje. Toliko dobro zna, da nam je spevao pesmu o tome. Ipak, ukoliko ste prerano odrasli tinedžer koji ne mora da se bavi teškim poslovima leti, poslušajte stvar, možda će vas nasmejati da vam takvi radovi i nisu tako teško padali. Možda čak i sredite taj svinjac u svojoj sobi.
2. Will Smith – DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince – Summertime
Što bi rekao Petar Petrović Njegoš
„Krvi svoje ja ne žalim
Kuda ides srećo moja
Kulu gradim, vihor je obara“

Zajebavamo vas. To je rekao Sinan Sakić. Aj sada se pravite da ne znate. Znate je kao i ovu sjajnu pesmu Vila Smita, uticajnog sajentologa.
1. Antonio Vivaldi – Four Seasons – Summer

Antonio je svoj prvi album izbacio još kao klinac i pobrao je pozitivne kritike prvo u kraju onda u celom svetu. Nije mu bilo strano da tezgari po kafanama i druži se sa sumnjivima, odatle mu, jebiga i inspiracija. Prodao je milione albuma, imao, fazon, šutke u prvim redovima. Četiri godišnja doba je njegov najprodavaniji singl.Odgovori na "Summertime Sadness – 10 proverenih načina kako da vratite leto"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.