The Black Keys – Brothers (2010)

Autor ShiftDelete 4.06.2010. Pregleda: 2561
12345678910    Naša ocena: 7.50
Loading...Loading...

The Black Keys - Brothers 2010 Album CoverOvog leta želite da ušetate u bar, onako u sloumoušnu, dok se pljuge puše u polumraku, koji nekako vuče na crveno, dok vam koraci ne odzvanjaju po patosu, da se više od pedeset posto živih glava okrene prema vama i da priđete hot ribi koja sedi sama za šankom, naručite svoje piće i tek onda pažnju obratite na nju. Novi album benda The Black Keys vam može biti vrhunski saundrek za to. Eto vam sitan tip od urednika 2kokice.com. Ostalo prepuštam vama.
Prljave gitare, jednostavni ritmovi, vrhunski bluzerski zahvati, pevanje koje peva samo za sebe, momenti koji podsećaju na najmagičnije trenutke White Stripes-a, jednostavni ali porkretajući tekstovi samo su neke od karata koji bluz bend The Black Keys iz Ohaja bacaju na pokeraški sto (setite se kafane iz prve scene) na svom šestom albumu „Brothers“ koji je sasvim lagano krajem maja debitovao na trećem mestu Bilbordove top liste.
Želeći da zvuče neponovljivo, neuštogljeno i da dobiju mutan, ne preproducirani zvuk koji dominira na ovom albumu Dan Auerbach i Patrick Carney su se otisnuli u bogu iza nogu Alabamu, snimajući ceo album na jen, dva, tri, tražeći muziku sa svirke koja na nosaču zvuka deluje dosta upečatljivo drti, ako imate u vidu da sem gitare, bubnjeva i ponekog ekscentričnog električnog klavira nećete čuti ništa drugo. Moji totalni favoriti su “Next Girl” i “Howlin’ for You” koji ko da su izleteli sa saundreka nekog Tarantivnovog uvrnuto nasilnog filma. Ovaj album pomalo pati od previše produktivnosti, 15 stvari je previše za ovaj alt-bluz rok, pa se stiče utisak blage monotonije ako ceo album slušate u dahu. Ovo jeste jedna od boljih ploča generalno ove godine do sada.Info:

Naziv: The Black Keys – Brothers
Žanr: Bluz rok
Izdavačka kuća: Nonesuch Records
Trajanje: 55:38

Lista pesama:
01. Everlasting Light
02. Next Girl
03. Tighten Up
04. Howlin’ for You
05. She’s Long Gone
06. Black Mud
07. The Only One
08. Too Afraid to Love You
09. Ten Cent Pistol
10. Sinister Kid
11. The Go Getter
12. I’m Not the One
13. Unknown Brother
14. Never Gonna Give You Up (Gamble, Leon Huff, Jerry Butler)
15. These Days

Linkovi: Official SiteWiki:ArtistWiki:Album


Skini:

Naziv: The Black Keys – Brothers [2010-MP3-Cov][Bubanee]
Veličina: 78 MB
Kvalitet: MP3 V2 (189 kbps prosek)

Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=VXS7GL0Z

Rapidshare: http://rapidshare.com/files/386879157/TBKB.rar

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Odgovori na "The Black Keys – Brothers (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.