The Decemberists – The King Is Dead (2011)

Autor ShiftDelete 17.02.2011. Pregleda: 2701
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

The Decemberists - The King Is Dead posterBend koji vam toliko velikodušno predstavljamo spada na onu kratku listu bendova čije radove skoro da uopšte nisam slušao pre ovog čeda. Nazovimo to slučajnošću, ili samom činjenicom da moja plejlista ima već dovoljno ovakvih bendova, pa je sam The Decemberists možda nepravedno istisnut sa iste. Ipak njihov šeti album svakako vredi kokanja, ne samo zbog medijske pažnje i činjenice da je lako dostigao prvo mesto Bilbordove top liste koja je rezervisana samo za tinejdž zvezde, već zbog činjenice da je pred nama sasvim solidan indi-folk album.
Motiv ruralnog ovom albumu u potpunosti nije stran, što fanove ovog sastava ne bi trebalo da čudi, s obzirom da su iz pizde lepe materine (Oregon) a da su za snimanje albuma sebi obezbedili najkavlitetnije uslove – štalu nečije gajbe. Ipak, daleko od toga da ovaj album nije dobro snimljen ili masterovan. Produkcija je toliko zahtevna i isto vreme oplemenjujuća da će vas malo smoriti činjenica da je štalska atmosfera tako precizno preneta.
Na prvo slušanje sam pomislio na sada već kultni bend R.E.M. i moram priznati da se nisam iznenadio kada sam na netu pročitao da je Piter Bak pomogao na tri numere, ali nije isključeno da se više zadržao u oregonskoj brvnari. Nažalost ovom pismenom i nadasve talentovanom bendu nisam mogao previše da se približim po trajektoriji same estetike zvuka i tema obrađenih u pesmama, pa je „The King Is Dead“ polako ispario sa mog džepnog muzičkog uređaja.Info:

Naziv: The Decemberists – The King Is Dead
Žanr: Indie, Folk, Rock
Izdavačka kuća: Capitol Records
Trajanje: 40:26

Lista pesama:

01. Don’t Carry It All
02. Calamity Song
03. Rise to Me
04. Rox in the Box
05. January Hymn
06. Down By the Water
07. All Arise!
08. June Hymn
09. This Is Why We Fight
10. Dear Avery

Linkovi: Official SiteWiki:ArtistWiki:Album


Trejler:
Skini:

Naziv: The_Decemberists-The_King_Is_Dead-2011-FNT
Veličina: 58 MB
Kvalitet: MP3 V2 (199 kbps prosek)

Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=D5PJB3JQ

Easy-Share: http://www.easy-share.com/1913541135/The_Decemberists-The_King_Is_Dead-2011-FNT.rar

Odgovori na "The Decemberists – The King Is Dead (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.