Pravila ponašanja

Banhammer1. 2kokice.com je sajt za besplatno skidanje filmova, igara, serija i muzike. Linkove ka sajtovima koji nude titlove nudimo kao bonus. 2kokice.com se ni na koji način ne bavi titlovima i svako pominjanje istih u komentarima nije dozvoljeno. Izuzetak je kada link koji smo mi postavili ne daje rezultate, a vi imate link ka odgovarajućem titlu. Tada smete objaviti link.

2. Vređanje po bilo kojoj osnovi bilo urednika sajta, bilo drugih posetilaca nije dozvoljeno. Širenje bilo kakve mržnje ili netrpeljivosti na bilo koji način, po bilo kojoj osnovi nije dozvoljeno.

3. Znamo da mnoga izdanja na našem sajtu izazivaju burne reakcije, kao i da opšta nepismenost onemogućava posetioce da se izraze bez pomoći psovki, te su iste dozvoljene u umerenoj količini. Šta je umereno odlučujemo mi.

4. Pisanje svim velikim slovima čini da komentar izgleda kao da urlate, a mi urlanje ne volimo, pa je takav način ispoljavanja emotivnosti zabranjen. Reč tu i tamo nije problem, ali pokušajte da se držite pod kontrolom. Zabranjeno je i manijakalno ponavljanje istog karaktera.

5. Zabranjeno je postavljanje linkova ka sajtovima koji nude iste ili slične usluge kao i 2kokice.com.

6. Zabranjeno prijavljivanje mrtvih linkova putem sekcije za komentare. Za to postoji namensko dugme pri dnu svakog posta.