Reč ekipe

Autor ShiftDelete 10.05.2010. Pregleda: 1291
12345678910    Naša ocena: 10.00
Loading...Loading...

Imate problem sa spavanjem? Leđa su vam ukočena? Svako jutro kada se probudite vrat vas boli? Imate osećaj da vas drugi posmatraju sa omalovažavanjem i da niste zadovoljni svojim fizičkim izgledom? Stalno su vam pune ruke posla i vaš beli veš nije dovoljno beo? Imamo samo jedno pitanje za vas: Zašto ste već niste koknuli? Dobrodošli na nove 2kokice.com!
Shvatili smo koliko volite naš sajt i osećali smo kako polako tonete u beznađe poslednjih nedelju dana, kada nije bilo puno novog materijala sa naše strane, kada smo se mi lukavo povukli u laboratoriju da vas iznenadimo sa novijim dizajnom, novim kategorijama i novim materijalom, dok je vas depresija kidala deo po deo… Vašim mukama je došao kraj. Novi sajt je tu, ulje je na ringli, ringla je vrela, kokanje može da počne.
Recite odmah. Recite sve. Šta vam se sviđa, šta vam se ne sviđa, šta biste voleli da još popravimo. Mi vas nećemo slušati, ali ćemo makar imati još komentara na našem malom sajtu koji više nije toliko mali.

Iskreno vaši urednici
2kokice.com

  3 komentara na "Reč ekipe"

 • Sunsetter Vojin says:

  Hmmm, recimo medju ovim zanrovima filmova da ubacite i rubriku preporucujemo, posto su uglavnom kul filmovi oni koje ste ocenili sa mnogo zvezdica, ostali su onako, bezveze, u svakom slucaju, ludilozezanje, eto jednog komentara :)

  • ShiftDelete ShiftDelete says:

   Vojine sine,
   Prvo nikom nije jasno šta si ti rekao. Ali imamo i prvi komentar na novom dizajnu. To je lepo.

  • D D says:

   Nije ti jasno zato što si pglu. Lepo čovek hoće na jednom mestu izdvojene filmove koje smo dobro ocenili, što uopšte nije loša ideja.

Odgovori na "Reč ekipe"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.