Boardwalk Empire – Carstvo poroka (2010)

Autor ShiftDelete 13.01.2011. Pregleda: 100600
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

Boardwalk Empire - Carstvo poroka PosterSerija dugo nije bilo na kokicama, zato smo rešili da vam za sve pare predstavimo jednu od najboljih prošlogodišnjih ostvarenja, koja se i od prvog januara prikazuje na našem HBO kanalu pod nazivom „Carstvo poroka“ što, ukoliko konsultujete rečnik ni približno ne odgovara originalnom nazivu. Elem, nominovana za tri zlatna globusa, pod producentskom palicom Martina Skorsezea, uloga podeljenih izuzetno sjajnim glumcima, ova preinteligentna serija zaslužuje masivan rispekt od nas i naših čitalaca.
Spretno smo uvedeni u svetlo sive tonove američke istorije, u sam početak 1920. godine, jutro kada je zvanično proglašena prohibicija: zabrana proizvodnje i točenje alkohola u zemlji koja je izgrađena na „vatrenoj vodi“. Visoki zvaničnik Atlantik Sitija Niki Tomson (Stiv Busemi) okuplja red odabranih ljudi na visokom položaju, rešen da kao svaki čovek od vlasti i ugleda novonastalu situaciju obrne u svoju korist. Uskoro će to isto pasti na pamet i nekim drugim Italijanima i krv će biti prosuta koja neće prestati da teče…
Stiv Busemi dolazi do svoje najznačajnije uloge u pozamašnoj holivudskoj karijeri, možda ne na velikom platnu, ali u ništa manje zahtevnoj produkciji koja dosada nosi epitet najskuplje televizijske serije ikada. Pisana spretnom rukom, nošena pre svega na dobroj drami i veštim dijalozima ova serija vam neće pružiti instant zabavu, čak ni posle nekoliko epizoda, ali pažljivo pleteni svet u kome ćete se naći će vas povući u svoje mračno grotlo vernosti, izdaja, krvi i italijanskih porodica.Info:

Naziv: Boardwalk Empire (Carstvo poroka)
Žanr: Krimi | Drama
IMDb rejting: 9.0/10 (4,754 glasova)
Kreatori: Terence Winter
Igraju: Steve Buscemi, Michael Pitt, Kelly Macdonald, Michael Shannon, Shea Whigham

Linkovi: IMDbOfficial Site


Trejler:
Skini:

Naziv: Boardwalk.Empire.S01.HDTV.XviD-MULTi
Trajanje: 60 min
Velicina: 550 MB (po epizodi)
Video: Xvid – 624×352
Audio: MP3 2.0 – X kbps VBR

Torrenti: Direct

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Boardwalk Empire – Carstvo poroka (2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.