Boston Legal (2004)

Autor saske 24.11.2009. Pregleda: 3669
12345678910    Naša ocena: 8.50
Loading...Loading...

Od ove serije možete očekivati sve, samo ne klasičnu priču o advokatskoj firimi i njihovim svakodnevnim slučajevima. Serija ima neki svoj šmek koji je izdvaja iz mora svih drugih, a tome najviše doprinose glavni likovi koje tumače James Spader i William Shatner koje ne možete da ne zavolite već u prvih par epizoda. Da da, William Shter a.k.a. kapetan Kirk iz originalnog Star Trek serijala je postao advokat…i to kakav advokat. Pa, nekada najbolji i jedini, the one the only, never lost never will, legendary Denny Crane… A sada mator, totalno lud, zbunjen i nepredvidiv, tvrdi da pati od bolesti ludih krava što mu služi kao standardni izgovor za sve gluposti koje pravi, težak alkoholičar i ženskaroš, ljubitelj vatrenog oružja, ego-manijak i totalni anti-prirodnjak. Jedino zelenilo koje njega zanima je zelenilo novčanica, ili je bar tako bilo dok nije postao previše bogat, previše moćan i previše mator da bi se ložio na takve stvari. Da, iz ovih redova reklo bi se da je totalni kreten, ali je daleko od toga. Čovek je car. On je jedan od onih osoba kojima ne možete da ne oprostite. Jednostavno morate pogledati da bi shvatili.
Druga izuzetno važna osoba za uspeh ove serije je Alan Shore (James Spader). Pošto su moje literarne i deskripcione sposobnosti ravne nuli, a takođe i rečnik mi je prilično oskudan, neću ni pokušavati da opišem lik Alana Shora. Ali mogu reći ovo… da sam kao mali gledao ovu seriju, definitivno ne bih želeo da postanem naučnik kad porastem (nerd od malih nogu :P). Alan Shore je moj idol.
Kao i svaka serija, i ova ima svojih “Up’s and Down’s”, sigurno će vas nasmejati i kad jednom krenete da gledate, nema stajanja. Ili je bar to tako kod mene. Slučajevi na kojima rade jesu ponekad “malo” neverovatni i govori koje advokati drže na suđenjima jesu ponekad malo čizi (osim Alanovih govora, on je car!), ali generalno mene je serija prilično oduševila i stoga dobija sasvim solidnih 8.5 kokica.
Serija ima stotinak epizoda, svaka po 45 minuta. Znači, ako bi ste se baš zaleteli, za tri dana cela gotova. Enjoy :)

Žanr: Comedy | Crime | Drama
IMDb rejting: 8.6/10 (2,300 glasova)
Reditelj: David E. Kelley
Igraju: James Spader, William Shatner, Candice Bergen, Monica Potter

Naziv: Boston.Legal.DVDrip.Xvid
Trajanje: 45 min
Veličina: ~350MB
Video: Xvid – 624×352 – 1000kbps
Audio: MP3 2.0 – 128kbps VBR

Linkovi: IMDBTrailerRT

Skini:

Torenti: TPB

Titlovi:
Season 1: ENSR
Season 2: ENSR
Season 3: ENSR
Season 4: ENSR
Season 5: ENSR

  5 komentara na "Boston Legal (2004)"

 • sesto izgubljeno says:

  dobar opis denija, potpuno se slazem. prvo mi je serija bila glupa, ali posle par epizoda…recimo da ti udju pod kozu i navuces se…

 • Pretoryan says:

  kako glupa :) totalno jedna od najboljih serija ikad :)

  i msm… Spader & Shatner , <3 :)

 • milan says:

  Ma ovo je jebeno najbolja serija ikada.. Totalno je drugacija od ostalih advokatskih serija, jeste malo nerealno da dobiju skoro sve slucajeve ali jebiga, Deni Krejn… Ono sto je veoma dobro jeste sto mi serija ima dozu sarkazma prema trenutnom stanju u USA, pa i u svetu koji nekad ume da odseti na sautpark.. a i zezaju sve aktuelno, slavne, politicare, sudije… i obradili su nekoliko veoma ozbiljnih tema, tako da imaju i taj ton… Definitivno ekstra!!

 • Ana says:

  Ne mogu da uđem na link od TPB.

Odgovori na "Boston Legal (2004)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.