Californication – Sezona 4 (2011)

Autor ShiftDelete 22.04.2011. Pregleda: 7819
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Californication PosterNajpoznatiji pisac koji ne piše se vratio na male ekrane (što je relativan pojam i zavisi od toga koliko veliki monitor imate), na radost svih nas, a posebno naših riba, mada je benefit uzajamni. Činjenica je da ova serija, iako prikazivana na kablovskoj „Showtime“ televiziji ima svake sezone sve veći broj fanova, te je na prolećnom kenslovanju serija lako preživela i stavljena je u produkciju za petu sezonu.
Žene sa kojima smo pratili sezonu broj četiri su duboko bile potrešene povređenošću i patnjom Henka Mudija, koji na radost celokupne publike pravi još više sranja nego što su holivudski producenti u stanju da sagledaju. Ova sezona prati prelazak Henkovog dela na veliko platno koje prate mnoge opstrukcije: suđenje za polni odnos sa maloletnim licem, smrt producenta budućeg filma, žena i dete koje više ne žele da razgovaraju sa njim i naravno, pregršt pregrš riba…
Sve inteligentnije pisani scenariji, sve manje cenzure i sve više golotinje su samo od nekih razloga zašto smo bugvalno proždrali ovu sezonu i sada sa nestrpljenjem očekujemo sledeću. Iako nam većina problema koji se javljaju u životu ovog nimfomanskog pisca deluju veštački prouzrokovane i dalje se divimo njegovom insistiranju da upropašćuje svoj život i navijamo za njegove namere. Sledeća sezona će definitivno morati da ima inteligentniji pristup kako bi nas zadržala na ivici stolice.Info:

Naziv: Californication
Žanr: Komedija | Drama
IMDb rejting: 8.7/10 (8,512 glasova)
Kreatori: Tom Kapinos
Igraju: David Duchovny, Natascha McElhone, Madeleine Martin, Evan Handler, Pamela Adlon

Linkovi: IMDbOfficial Site


Trejler:
Skini:

Naziv: Californication.S04.Complete.HDTV.XviD-MULTi
Trajanje: 28 min
Veličina: 233 MB (po epizodi)
Video: Xvid – 624 x 352 – 970 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Californication – Sezona 4 (2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.