Community – Sezona 1 (2009-2010)

Autor ShiftDelete 12.05.2011. Pregleda: 6737
12345678910    Naša ocena: 6.50
Loading...Loading...

Community ( 2009– ) PosterČetvrtak je i zato ćemo da ponovo testiramo naše znanje i umeće gledanja serija. Pred nama je relativno sveže ostvarenje sa televizije NBC koja je, malo je reći, ima problema sa svojim igranim programom i pored već reklamirane serije „Chuck“ nema baš šta da ponudi. Ideja je došla u pravom trenutku, posebno zbog univerzalnosti teme, likova i izostanka potrebe za cenzurisanjem, pa, makar za sada, ova serija beleži stalan rast.
E sada, ovo je malo teže objasniti, ali u Americi državni koledži su kako da se politički korektno izrazim… za jadnike. Znate, oni ceo život skupljaju pare da bi svoju decu poslali u dobre škole, jer je obrazovanje jedino bitno (sa čim se mi u potpunosti slažemo), ali da drugi (čitaj siromašni) mogu da imaju pravo na obrazovanje smišljeni su takozvani Community college-i u koje se slivaju svakojake spodobe, koje su, iz ovog ili onog razloga ispustili svoju šansu da se upišu na pravi koledž. Zato sada imamo povređenog igrača američkog fudbala, bivšu štreberku koja je zbog antistres pilula završila na rehabilitaciji, siromašnog muslimana koji želi da se bavi filmom i našeg glavnog lika: šarmantnog bivšeg advokata koji je izgubio svoju diplomu i sada mora sve ispočetka.
Zvuči kako klasična sitkom papazjanija, na početku i jeste, ali ako pustite da vam epizode odleže naćićete se u svetu gde je humor sasvim kul odrađen, likovi sve živopisniji, a teme sve bolje. Prednosti ovog ostvarenja su mnogostruke, ali se nama najviše sviđaju one epizode sa najpipavijim temama: rasizmom, seksualnim nastranostima, fizičkim predispozicijama ljudi i konstantnim ismevanjem predrasuda.Info:

Naziv: Community
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 9.0/10 (15,145 glasova)
Kreatori: Dan Harmon
Igraju: Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie

Linkovi: IMDbOfficial Site


Trejler:
Skini:

Naziv: Community.S01.Complete.HDTV.XviD-MULTi
Trajanje: 22 min
Veličina: 175 MB (po epizodi)
Video: Xvid – 624 x 352 – ~1000 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

  5 komentara na "Community – Sezona 1 (2009-2010)"

 • Goran says:

  Sad tek provalih Vas sajt, dobar je, ali vam hvali mnogo serija: dexter, fringe, south park, jedna od najboljih sf Battlestar Galactica, od novijih game of thrones i jos mnogo, mnogo ……. toga

 • Goran says:

  Tako da se potrudite jos malo :))). Ali sve pohvale svakako.

 • Ema says:

  Kokicari je li moze serija "Everybody hates Chris". Mislim da ima 4 sezone, pa ako mozete postaviti sigurne torrente. Zahvaljujem

 • Aca says:

  Serija je vrh, kad ce sezona 2? Ako ima neko link za skidanje druge sezone dajte.

 • Kokičar says:

  Zar niste provalili da je u paketu i prva epizoda 2. sezone? To verovatno da zagolica maštu.
  Pitanje: Kada ćete i da li ćete uopšte izbaciti 2. sezonu?

Odgovori na "Community – Sezona 1 (2009-2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.