House M.D. – Sezone 1-6 (2004-2010)

Autor seeker 11.08.2010. Pregleda: 43043
12345678910    Naša ocena: 9.00
Loading...Loading...

House M.D. Series PosterDragi kokičari, skrenuta mi je pažnja kako me nije bilo na sajtu neko vreme tako da sam rešio da vam kao iskupljenje revjuišem trenutno najbolju seriju koju možete pogledati – legendarnog Hausa.
Serija prati brilijantnog doktora Gregorija Hausa, šefa dijagnostičkog odeljenja fiktivne bolnice i njegov tim koji mu pomaže u dijagnostikovanju najtežih i najbizarnijih medicinskih slučajeva u zemlji. Takodje tu su i onkolog dr Vilson, Hausov najbolji drug i dr Lisa Kadi, Hausova šefica i bivša devojka sa koledža. Uprkos svemu tome u većini epizpda glavne uloge igraju Haus i njegov trenutni pacijent tj. njegova bolest, svi ostali su tu da istaknu njegovu genijalnost ili da budu predmet njegovih duhovitih opaski kojih ima pregršt. Uloge ostalih doktora u Hausovom životu (i samim tim u seriji) vremenom rastu i na trenutke su predominantne ali lični odnosi su uvek na margini trenutnog slučaja. Osim toga što je genije on je takodje usamljen, stalno u bolovima u nozi zbog čega hoda sa štapom, mrzovoljan, neprijatan lik koji vam se jednostavno uvaliči pod kožu jer u dubini duše stvarno brine o ljudima iako to nikad ne bi priznao… i navučen je na lekove protiv bolova.
Iako medicinska drama ova serija ne liči ni na jednu koju ste do sada gledali, taj originalan koncept joj je doneo dva Zlatna globusa, četiri Emija i gomilu drugih nagrada i priznanja. Ako već niste, pogledajte bar jednu epizodu i garantovano ćete biti navučeni svih šest sezona koje su zasad snimljene. Jedini lek za ovo su kokice i ja prepisujem njih 9.Info:

Naziv: House M.D.
Žanr: Drama, Misterija
IMDb rejting: 9.3/10 (448 glasova)
Kreator: David Shore
Igraju: Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Lisa Edelstein, Omar Epps, Jesse Spencer, Jennifer Morrison, Olivia Wilde

Linkovi: IMDbOfficial SiteTV


Trejler:
Skini:

Trajanje: ~40 min po epizodi
Veličina: ~350 MB po epizodi

Torrenti:
Sezona 1: TorrageTorcacheZoinkTPB
Sezona 2: TorrageTorcacheZoinkTPB
Sezona 3: TorrageTorcacheZoinkTPB
Sezona 4: TorrageTorcacheZoinkTPB
Sezona 5: TorrageTorcacheZoinkTPB
Sezona 6: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "House M.D. – Sezone 1-6 (2004-2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.