House of Lies – Sezona 1 (2012)

Autor ShiftDelete 17.05.2012. Pregleda: 6322
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

House of Lies posterOve godine ne može puno kanala niti producentskih kuća pohvaliti svojim novim programima niti kvalitetnim serijama. Većina njih se kladila na svoje stare konje, ostali su igrali kako muzika svira, tačnije spremili jadne vampirske serije i nisu razmišljali o ishodu. Neki kanali čije finansiranje stiže iz drugih izvora, a ne od reklama mogu da puste mašti na volju. Takav je Showtime, koji nas je pre čak pet godina iznenadio brilijantnom serijom Californication, a sada pokušavaju tu formulu da ponove. Vidite i sami, makar po oceni, da je uspeh polovičan.
House of Lies prati namazanog nad namazanima, stručnog konsultanta u vreme krize Vol Strita, Martija Kana u njegovim naporima da pliva u sve mutnijim vodama. I dok korporativni svet Američkog krema polako tone, naš junak sa svojom super ekipom pokušava da iscedi svaki dinar iz novonastale situacije ne birajući metod: travom kokainom, kurvama, seksom, podmetanjima i… lažima.
Don Čidl jedan od najtalentovanijih glumaca današnjice je bukvalno na svojim ramenima izneo prvu sezonu ove serije. Uvodna scena će vam reći dosta. Što se nas tiče, osećanja su nam pomešana. Od oduševljenja, do ravnodušnosti, jer ova serija nije toliko eksplicitna koliko Californication, a sam scenario ima uspona i padova. Svakako da jedva čekamo drugu sezonu, jer će tu biti itekako prilike da se naši likovi razmašu…Info:

Naziv: House of Lies – Sezona 1
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 7.2/10 (3,344 glasova)
Kreatori: Matthew Carnahan
Igraju: Don Cheadle, Kristen Bell, Ben Schwartz, Josh Lawson, Dawn Olivieri

Linkovi: IMDbOfficial Site


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: House.of.Lies.S01.Complete.HDTV.XviD-MULTi
Trajanje: 30 min (po epizodi)
Veličina: 233 MB (po epizodi)
Video: Xvid – 624 x 352 – ~1000 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Netload: Netload DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "House of Lies – Sezona 1 (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.