How I Met Your Mother – Sezona 6 (2010-2011)

Autor ShiftDelete 16.06.2011. Pregleda: 8945
12345678910    Naša ocena: 6.00
Loading...Loading...

How I Met Your Mother PosterObećali smo nekom da ćemo obraditi ovu seriju, pa evo četvrtak je i vreme je da se ubacimo u prvu brzinu. Dakle, pred nama je šesta sezona jedne od najbolje serije u domenu sitkoma, o kojoj smo pisali u više navrata, a sada je na nama da pogledamo šta se krije u sezoni za koju su svi smatrali da će biti prelomna. Mnogi zato što im je dojadilo da čekaju kada će Ted da upozna majku svoje dece, drugi da bi videli da li će briča koja sve manje pije vodu da promeni kurs.
Na žalost ništa od ovoga se nije desilo. Naime i pored fenomenalnih zapleta i sjajno napisanih i žeriranih skeč situacija, ono što dobijamo u ovoj sezoni su tri bitne stvari koje nas na žalost ne obaveštavaju da li je Ted upoznao onu pravui, ni da li će se zaplet prebaciti na neko drugo težište. Ted upoznaje Zoi, koja ima sve što bi moglo da čini savršenu suprugu (plus je igrala u Hausu gomilu sezona). Međutim, njihove detalje vam nećemo otkrivati, ali ćemo vam reći da Barni traži svog oca, a da Maršal i Lili po svaku cenu žele da imaju dete…
Ipak u šestoj sezoni postoje značajni padovi po epizodama i u kompletnoj naraciji. Monekad ima i previše čizi momenata na koje iskrno nismo navikli štonas samo dovodi do smanjenja kokica i nade da će sedma sezona biti najbolja, ali i poslednja.Info:

Naziv: How I Met Your Mother
Žanr: Komedija | Ljubavni
IMDb rejting: 8.7/10 (26,928 glasova)
Kreatori: Carter Bays, Craig Thomas
Igraju: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan

Linkovi: IMDbOfficial Site


Trejler:
Skini:

Naziv: How.I.Met.Your.Mother.S06.Complete.HDTV.XviD-MULTi
Trajanje: 25 min
Veličina: 175 MB (po epizodi)
Video: Xvid – 624 x 352 – ~1000 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Mediafire: Mediafire DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "How I Met Your Mother – Sezona 6 (2010-2011)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.