How I Met Your Mother – Sezona 7 (2011-2012)

Autor gostujuciautor 30.07.2012. Pregleda: 12332
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

How I Met Your Mother - Sezona 7 posterGostujući autor: Perl Bak

Napomena: Za prethodne sezone serije How I Met Your Mother pogledajte ovde, ovde i ovde.

Na drugom mjestu interesatnih serija novije produkucije je američka serija iz 2005. godine koju je prvo emitovala TV mreža SBS. Seriju su stvorili Craig Thomas i Carter Bays. Priča zanimljive petorke koja se redovno sastaje u dobro pznatom kafiću u Njujorku. Društvo je slično kao i u seriji Prijatelji, ali su događaji ispričani na drugačiji način jer se sve prikazuje retrospektivno.
Stvarna radnja smejštena je u budućnost u godinu 2030. Otac priča djeci o tome kako je upoznao njihovu majku, pri tome ne odajući koja junakinja je zapravo njihova majka. Majka ove djece će se pojaviti u 2o13. godini. Radnja se odigrava u sadašnjosti,što je zapravo retrospekcija očeve priče. Ideja je u stvari prisjećanje ludih dana iz mladosti u velegradskoj vrevi Njujorka. Ted (Josh Radnor) je glavni lik serije i on priča svoju priču. Ovaj romantični arhitekta imao je mnoge ljubavne avanture i kroz cijelu seriju vi gledate kako on traži svoju idealnu ljubav. Njegova želja je da se oženi i ima djecu kada pronađe ženu iz svojih snova. Najinteresantnija ljubavna Tedova afera je veza sa Robin (Cobie Smudlers). Oni su onaj dobro poznati potencijalni ljubavni par zbog koje mnoge romantične duše prate ovu seriju. Međutim, da li je Robin majka Tedove djece saznaće se tek mnogo kasnije. Robin je članica društva, ove petorke koja redovno dolazi u kafić a svojim problemima u karijeri. Ona je novinarka koja je došla iz Kanade i njena borba za uspjehom je istovremeno i borba da ostane u tom ludom gradu gdje su svi snovi iz mladosti otvareni.
Najbolji Tedov prijatelj sa koledža Maršal Eriksen (Jason Segel) je u dugogodišnjoj vezi sa Lili (Alyson Hannigan). Lili i Maršal su dobra porška Tedu u svim njegovim lošim danima, ali ćete kroz seriju pratiti kao se razvija i njihova dugogodoišnja veza. Biće tu mnogo svađa, prekda i ponovnih sastanaka između ovog advokata i vaspitačice. Njihova borba nije samo na ljubavnom planu. Njih dvoje su na vječitoj granici izmđu borbe za dobro plaćen posao i posao u kojem će ostvarivati humane ciljeve. Oni na veoma komičan način zajednički proživljavaju krizu tridesetih godina. U svoj priči najneozbiljniji je Barni (Neil Patrick Harris) koji je nepozvan ušao u Tedov i Maršalov život. On je nepopravljivi ženskaroš koji konstantno prepričava svoje ekstravagantne doživljaje sa ženama. Uživa u tome da žene zavodi, da ih ostavi pa poslije o tome priča na sav glas. Ovaj lik je ujedno nosilac duhovitosti kompletne serije. Njegove avanture će vas veoma često zasmijati. Lov na suknje je samo jedna Barnijeva strana. Maršal, Lili, Robin i Ted će ipak upoznati i njegovu romantičnu, osjetljivu prirodu.
Kroz serije se provlače mnogi sporedni likovi. To če biti pojedine stalne Tedove djevojke, koje mogu biti potencijalne majke njegove djece. Međutim, gledajući How I Met Your Mother zaboravićete na suštinu naslova i otkriće stvarne majke. Uživaćete u ludorijama ove petorke i pratiti ih uz urnebesan smijeh i dobro raspoloženje.
Info:

Naziv: How I Met Your Mother – Sezona 7
Žanr: Komedija | Ljubavni
IMDb rejting: 8.6/10 (119,894 glasova)
Kreatori: Carter Bays, Craig Thomas
Igraju: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan

Linkovi: IMDbOfficial Site


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: How.I.Met.Your.Mother.S07.Compelte.HDTV.XviD-MULTi
Trajanje: 25 min (po epizodi)
Veličina: 175 MB (po epizodi)
Video: Xvid – 624 x 352 – ~1000 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "How I Met Your Mother – Sezona 7 (2011-2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.