Luther – Sezona 3 (2013)

Autor ShiftDelete 6.08.2013. Pregleda: 9188
12345678910    Naša ocena: 9.50
Loading...Loading...

Luther - Sezona 3 posterNema sumnje da je Luther najočekivanija serija u istoriji sajta 2kokice.com, eventualno rame uz rame sa Sherlock-om. Kod nas su prve dve sezone odnele najveći skor, a i publika ih je obožavala, pa nije ni čudo što, iako je većina zaboravila da proveri svoje kalendare, mnogi željno isčekuju. A BBC k’o BBC ni ovoga puta nije hteo ili nije mogao da razočara.
Prateći ponovo detektiva Lutera (fenomenalni Idris Elba) i njegovog pomoćnika Džastina Riplija u rešavanju bizarnih serijskih ubistva svih vremena imaćemo prilike da upoznamo razne fetišare, probisvete i poremećene ljude sa ove i one strane zakona. Posle smrti svoje žene Luter uspeva da upozna nekog ko mu može promeniti nepostojećost privatnog života, ali i da ga uvede u probleme. Jer Luter nema problema i da u ovoj sezoni napravi neprijatelje s ove i one strane zakona…
Baveći se zanimljivim moralnim i etičkim pitanjima kroz sve četiri epizode, koje ćete progutati u dahu, Luter vam nudi dodatni pogled na to kako treba da izgleda nemediokritetska serija, kako se mogu za kratko vreme razviti kompleksni likovi, udahnuti napetost u scene, razviti tragediju i patnju kod gledalaca. Iako prve dve epizode deluju dosta slabije od prethodnih sezona, poslednje dve su brilijantne i opet uzdižu ovo remek delo u sam vrh naših kokičarenja.Info:

Naziv: Luther – Sezona 3
Žanr: Krimi | Drama | Misterija
IMDb rejting: 8.4/10 (22,280 glasova)
Kreator: Neil Cross
Igraju: Idris Elba, Warren Brown, Dermot Crowley, Ruth Wilson, Michael Smiley

Linkovi: IMDbOfficial Site


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Luther.3x0x.HDTV.x264-FoV
Trajanje: 55 min (po epizodi)
Veličina: 350 MB (po epizodi)
Video: x264 – 720 x 404 – 700 kbps
Audio: AAC 2.0 – 114 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Torrenti: Direct

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Luther – Sezona 3 (2013)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.