Sherlock – A Scandal in Belgravia – Sezona 2, Epizoda 1 (2012)

Autor ShiftDelete 11.01.2012. Pregleda: 11938
12345678910    Naša ocena: 10.00
Loading...Loading...

Sherlock - A Scandal in Belgravia PosterDanas vam predstavljamo ono što ste sa nestrpljenjem, zajedno sa nama očekivali skoro godinu dana, nastavak serije koja je uzburkala duhove, kako fanove reči i dela engleskog pisca Konana Dojla, tako i one koji su o Šerloku Holmsu znali relativno malo. BBC je pre godinu dana snimio tri fascinantne epizode o najslavnijem detektivu na svetu, a sada su konačno izbacili i nastavak – bolji nego što ste mogli da zamislite. Ovoga puta radimo nešto što sa serijama ređe činimo: pratićemo ih iz epizode u epizodu.
Šerlok posle sukoba sa Morijartijem, svojim najvećim neprijateljem, ostaje u psiholiškoj dubiozi zbog nedostatka dobrog slučaja koji bi mogao da mu povrati ispumpani ego. Nestanak par ljudi mu ne privlači pažnju, sve dok se ne pojavi misteriozni debeljko koji je prisustvovao nečemu nesvakidašnjem: smrti čoveka koga je ubio nevidljivi zločinac. U isto vreme Šerlok dobija poziv iz Bakingamske palate, da reši problem koji se tiče kraljevske porodice…
Svaka reč hvale je krajnje izlišna u ovom slučaju. Mislim da trenutno ne postoji „serija“ bolje režirana, snimljena, glumljena od ove, serija koja odlično prija svim polovima i uzrastima. Nivo misterije i intrige koji je iznesen u ovoj jednoiposatnoj epizodi, višeslojnost i studioznost, mogu biti domaći zadatak za sve one koji se bave filmskom umetnošću. Da ne dužim previše… uključite daunoude.Info:

Naziv: Sherlock – A Scandal in Belgravia – Sezona 2, Epizoda 1
Žanr: Krimi | Drama | Misterija
IMDb rejting: 9.0/10 (26,757 glasova)
Kreatori: Mark Gatiss, Steven Moffat
Igraju: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Una Stubbs, Loo Brealey, Rupert Graves, Mark Gatiss

Linkovi: IMDbOfficial Site


Trejler:
Skini:

Naziv: Sherlock.2×01.A_Scandal_In_Belgravia.HDTV_XviD-FoV
Trajanje: 90 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 352 – 960 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: RapidshareTorenti

Rapidshare: Rapidshare DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Sherlock – A Scandal in Belgravia – Sezona 2, Epizoda 1 (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.