The Big Bang Theory – Sezona 3 (2009-2010)

Autor ShiftDelete 29.07.2010. Pregleda: 6473
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...Loading...

The Big Bang TheoryHaj ludaci koji po ovakvom danu sede kući za kompom, a ne jure osobe suprotnog ili istog pola na lokalnoj plaži, bazenu, fontani… Kako vas ni danas ne bih ostavio praznih šaka evo vam jedan mali pokločić u vidu treće i sve bolje sezone opasno i izopačeno nrdovske serije „The Big Bang Theory“ o kojoj smo već pisali. Pošto ne znam kako se kače DLC fajlovi, dok D i Saske ne stignu u ovu zemlji iz izgnanstva, moraćete da skidate samo preko torenata.
Ako vam fali neka epizoda pokušaću da vam pomognem, samo mi javite u komentima i naćiću vam linkove. U trećoj sezoni autori ovog zabavnog sitkoma se nisu udaljavali previše od početne premise, tako da pored standardnih pet likova nema značajno novih. Ludorije su još svežije i ljuđe od prethodne dve sezone, dok je maestalni Džim Parsons u svojoj ulozi Šeldona napravio značajan skok.
I dalje ostaje pitanje koliko je ustvari autentično „ludilo“ koje ova ekipa sa jakom međusobnom hemijom servira na platnu, ali svakako da valjanje od smeha posle par epizoda „za zagrevanje“ neće izostati. Produbljujući stereotipe vezane za „genijalce“ i „priglupe“ miksujući ih sa šalama naučnika koje razume i ostatak smrtnika. Jedan od najboljih trenutaka je svakako Havardov i Radžov odlazak u got klub sa lažnim tetovažama i ekipa na kampovanju kojoj babe uvale kolačiće sa kanabisom… 7 gik, opasno gik kokica.
Info:

Naziv: The Big Bang Theory
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 8.4/10 (245 glasova)
Igraju: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar

Linkovi: IMDbOfficial Site


Trejler:
Skini:

Naziv: The Big Bang Theory Season 3 Complete Cyberpiraten
Trajanje: 20 min
Veličina: 175 MB po epizodi
Video: Xvid – 624 x 352 – 900 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Torrenti: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

Odgovori na "The Big Bang Theory – Sezona 3 (2009-2010)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.