The Office – Sezone 1-5 (2005-2009)

Autor ShiftDelete 28.05.2010. Pregleda: 10878
12345678910    Naša ocena: 9.50
Loading...Loading...

The Office Series PosterNa našem vrlom sajtu nije bilo serija već duže vreme, verujte nam i mi smo pogubljeni u moru novih izdanja svih mogućih formata, kao i u istraživanju šta ponuditi već probirljivoj publici 2kokice.com. Ovog puta vam predstavljamo seriju sa podužim stažom na američkoj televiziji na koju je preseljena prerađena posle uspešnog prikazivanja Englezima na drugom kanalu BBC-a. Ako već niste čuli za The Offce idite i koknite se.
Rađen u formi fenomenalnog i nadasve inteligentnog mokumentarija (izgleda kao dokumentarac, iako odglumljen) ova komedija situacije odiše neverovatnim i neopadajućim smislom za humor, prezentiran od strane odličnih glumaca koji plene svojom spontanošću uverajajući nas u svoje krajnje uvrnute uloge u kojima parče po parče krećemo da prepoznajemo sebe ili nekog iz svoje okoline. Većina smeha se mami iz činjenice da nam je prvo jako neprijatno i da se duboko stidimo kako likova, tako i samih sebe, a tek kada se uruše naše barijere situacije pokreću salvu smeha.
Moram napomenuti da je sorta humora kojom se scenaristi šire u ovoj seriji, kao što sam već napomenuo, humor situacije, koji našoj publici nije toliko blizak niti poznat i svakako da nije za svakoga, tako da 9 .5 kokica koje prilažem ovom ostvarenju mirišu na subjektivnost. Teško je takođe rečima približiti radnju ove, po epizodi, dvadesetominutne razonode. Kamere prate dešavanja, odnose i likove u jednoj prosečnoj američkoj kancelariji, predstavništvu fabrike papira. Običnog. Najobičnijeg.
Kasting čini fenomenalni Stiv Karel, koji je izgradio jednu od najprepoznatljivijih uloga na televiziji posle Hausa, uz sveprisutnu pomoć nove nade Reina Vilsona i Džona Krasinskog. Šesta sezona polako ističe, a mi vam prilažemo prvih pet, da nadoknadite propušteno gradivo.Info:

Naziv: The Office
Žanr: Komedija | Drama
IMDb rejting: 9.3/10 (50,200 glasova)
Kreator: Greg Daniels, Ricky Gervais, Stephen Merchant
Igraju: Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, B.J. Novak

Linkovi: IMDbTrailerOfficial Site


Skini:

Trajanje: ~22 min po epizodi
Veličina: ~175 MB po epizodi

Megaupload DLC: Sezona 1Sezona 2Sezona 3Sezona 4Sezona 5

(DLC fajlove prevući u Linkgrabber tab u JDownloader-u ili ih dodati koristeći Add Container dugme.)

Torrenti:
Sezone 1-4: TorrageTorcacheZoinkTPB
Sezona 5: TorrageTorcacheZoinkTPB

Titlovi: ENSR

  5 komentara na "The Office – Sezone 1-5 (2005-2009)"

 • seeker seeker says:

  E, ovo je najbolja sitrkom ikada, by far!

  • ShiftDelete ShiftDelete says:

   Nažalost ovo nije sitkom i to sam pokušao da predočim u tekstu

  • seeker seeker says:

   brate ne izmisljaj…svaka dobra serija je promenila formu na neki nacin ili radi nesto nekonvencionalno sto ne zanci da se ne moze zanrovski odrediti.

  • Kokičar says:

   @Shift Delete
   Kažeš da ovo NIJE SITKOM, a u tekstu si naveo da je ovo KOMEDIJA SITUACIJE. To su dva potpuno ista pojma. :)

 • Coa says:

  vrh je…

Odgovori na "The Office – Sezone 1-5 (2005-2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.