Weeds – Sezone 1-5 (2005-2009)

Autor ShiftDelete 9.09.2010. Pregleda: 8417
12345678910    Naša ocena: 8.00
Loading...Loading...

Weeds (2005) PosterBaš sam skoro sa nekim prijateljima pričao, kako je vrlo čudno da u je u današnjim vremenima mnogo lakše naći kvalitetnu, pismenu i elokventnu seriju na televiziji nego film u bioskopima sa istim karakteristikama. Razlika je verovatno što su filmovi postali sve jednokratniji i njihov uspeh zavisi samo od reklame, a ne i samog kvaliteta, dok su serije poverene pravim majstorima koji moraju da se izbore sa već postojećim i popularnim kako bi polako gradili bazu fanova za godine koje slede.
Serija Weeds je baš takva. Dolazi polako u uvlači se pod kožu. Drži pažnju jednostavnim i oštrim dijalozima, postepeno razgrađuje likove u šturoj scenografiji i uvlači nas u njihov život. I njih u naš.
Nensi Botvin, majka dvojice dečaka iz bogatog Kalifornijskog predgrađa ostaje bez muža i biva prinuđena da prodaje marihuanu kako bi sačuvala sav luksuz u životu. Ipak, kao što smo svi mi iskusili, dilovanje gudre nije uvek najednostavniji posao na svetu. Valjda je zato tako dobro plaćen.
Ova serija ima sve potrebne kvalitete. Glavna uloga je poverena prešarmantnoj Mari Luis-Parker, na koju se lože svi od sedam, do sto sedam, ostali su sjajno našli svoje pozicije i kroz vešto napisan scenario maestralno izneli i predstavili svoje likove. Pkrvih dvadeset i pet epizoda, u krajnje nestandardnom formatu od nešto malo manje od posa sata će vam doneti pregršt zabave. Finale druge sezone je jedno od najboljih finala koje sam imao prilike da pogledam. Čim završim i treću sezonu, popričaćemo i o njoj. Do tada… duvajte.Info:

Naziv: “Weeds” (2005)
Žanr: Komedija | Krimi | Drama
IMDb rejting: 8.6/10 (144 glasova)
Kreator: Jenji Kohan
Igraju: Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon, Justin Kirk

Linkovi: IMDb


Trejler:
Skini:

Naziv: Weeds
Trajanje: ~30 min po epizodi min
Veličina: ~230 MB po epizodi
Video: Xvid – 640 x 352 – 1100 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Torrenti:
Sezona 1: TorrageTorcacheZoinkTPB
Sezona 2: TorrageTorcacheZoinkTPB
Sezona 3: TorrageTorcacheZoinkTPB
Sezona 4: TorrageTorcacheZoinkTPB
Sezona 5: TorrageTorcacheZoink

Titlovi EN: Sezona 1Sezona 2Sezona 3Sezona 4Sezona 5
Titlovi SR: Sezona 1Sezona 2Sezona 3Sezona 4Sezona 5

Odgovori na "Weeds – Sezone 1-5 (2005-2009)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.