Holy Motors (2012)

Autor ShiftDelete 22.03.2013. Pregleda: 9013
12345678910    Naša ocena: 5.00
Loading...Loading...

Holy Motors posterKonačno smo stigli i do ostvarenja, poje se povlačilo po komentarima pre i kratko posle nove godine, o kojem nismo imali vremena da pišemo iako je bilo odgledan nedugo posle nego što je izašao. Dobar deo vas se kleo u kvalitet ostvarenja, mada ni ja sam nisam želeo da donosim prerani sud i pored toga što ga je svetska kritika uglavnom pominjala u pozitivnom smislu. Konačno je pred nama „Holy Motors“ film koji bi trebalo da pleni neobičnoću i slobodnim duhom nezavisnog autora.
Gospodin Oskar je profesionalni glumac, tačnije profesionalni pretvarač, menjač uloga koji od jutra do mraka u svojoj limuzini krstari Parizom, menja uloge, prisustvuje novim scenama, kao nova ličnost, opet glumi i tako, neki kažu, devet puta iako ja nisam pažljivo brojao. A nisam pažljivo brojao jer asm se borio sa snom. Jebiga.
I dok neki kritičari tvrde da je ovo verovatno najbolji film u godini (2012), te da nema uglednog časopisa koji mu je dao makar osrednju ocenu, u poslednjem ostvarenju reditelja i scenariste Leosa Karaksa (The Lovers on the Bridge) ja sam osetio samo napor i isiljenu koncentraciju da pratim sve. Iako je vizuelno i glumački savršeno odrađen, verovatno određena nit, za koju me nije sramota da priznam da sam propustio, čini da ovaj film bude skladna celina, za mene je on samo mešavina proseravanja, nudizma, beskrajnog izliva emocija i umetničarenja koje bih rado menjao za poslednje Brus Vilisovo ostvarenje.Info:

Naziv: Holy Motors
Žanr: Drama, Fantazija
IMDb rejting: 7.1/10 (11,516 glasova)
Režija: Leos Carax
Igraju: Denis Lavant, Edith Scob, Eva Mendes, Kylie Minogue

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Holy.Motors.2012.BRRip.XviD.5rFF
Trajanje: 115 min
Veličina: 1.37 GB
Video: Xvid – 720 x 384 – 1362 kbps
Audio: AC3 5.1 – 320 kbps CBR

Uputstva: DLCTorenti

Mega: Mega DLC

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoink

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Holy Motors (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.