Wanderlust (2012)

Autor ShiftDelete 6.07.2012. Pregleda: 13466
12345678910    Naša ocena: 5.50
Loading...Loading...

Wanderlust posterVraćamo vam se sa letnjom komedijom, jer kako stari vele, boljeg nemamo. Ovde imamo kombinaciju glumaca koje gotivimo, nekog više (Pola Rada), nekog manje (Dženifer Eniston) u bračnoj sprdačini koja vam sigurno neće dati odgovore na ključna životna i bračna pitanja, ali će vas makar malo raspoložiti i ubiti vreme onima koji trenutno žive u krajevima gde se od klime ne odvaja.
Mladi bračni par bez dece ima sve isplanirano. Živeći u Njujorku Džordž očekuje značajnu poziciju u svojoj finansijskoj korporaciji, a Linda, prava umetnička duša, pregovara sa HBO-om o svojoj prvoj seriji i ozbiljnom ugovoru za budućnost. Uvereni u svoju finansijsku stabilnost ovaj par kešira preskupi pičvajz-garsonjeru na Menhetnu ne znajući da će ubrzo oboje ostati bez posla. Bankrotirani, seleći se kod Džordžovog brata, oni igrom slučaja nabasaju na hipi komunu gde su sva pravila drugačija…
Dejvid Vejn, reditelj ovog ostvarenja završava posao na pristojnom nivou i imajući u vidu da je sa Polom Radom sarađivao na filmu Role Models (2008) iskorišćava njegove potencijale u potpunosti, što se ne može reći i za ostatak glumačke ekipe. Iako se scenario svodi faktički na neprijatnosti i neretko na puko kreveljenje kasta, ne možemo reći da se nismo nasmejali na određene scene ili nismo prepoznali neke od naših prijatelja sa, najblaže rečeno, hipi razmišljanjima.Info:

Naziv: Wanderlust
Žanr: Komedija
IMDb rejting: 5.7/10 (12,796 glasova)
Režija: David Wain
Igraju: Paul Rudd, Jennifer Aniston, Justin Theroux, Alan Alda, Malin Akerman

Linkovi: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:

Naziv: Wanderlust 2012 DVDRIP XVID AbSurdiTy
Trajanje: 98 min
Veličina: 700 MB
Video: Xvid – 624 x 320 – 1004 kbps
Audio: MP3 2.0 – 128 kbps VBR

Uputstva: DLCTorenti

Netload: http://netload.in/dateiFJXN97j5Ry/wand_2kokice.com.rar.htm

Torrenti: DirectTorrageTorcacheZoinkTPBKAT

Titlovi: ENSR

Odgovori na "Wanderlust (2012)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.