Hitman’s Bodyguard (2017)

Autor Sunsetter 6.03.2018. Pregleda: 11912
12345678910    Naša ocena: 7.00
Loading...

Hitman's bodyguard posterEvo jednog neočekivano okej filma. Slučajno naleteh na njega međ popularnim torentima, te u nedostatku boljih ideja i iznenadno otkazanim danom, upalih svoj daunload i naoštrih svoje kritičarsko naliv pero, tj, svetleću tastaturu.
Dakle, šta je ovo pred vama? Još jedna u nizu uzbudljivih akcionih komedija? Dobra akcija začinjena duhovitim dosetkama glavnih protagonista? Pokušaj da se na poznata imena izvuče još koj dinar iz osiromašenih džepova svih naših naroda i narodnosti? Odgovor je da, na sva pitanja sem na poslednje, pošto, jelte, skidate ga besplatno ovde kod nas.

Sledeće pitanje je šta ovaj film čini posebnim? U pitanju je prilično dobra i interesantna akcija, klasičan nobrainer, divna razbribriga za jedno veče kada nemate šta pametnije raditi. Priča kaže sledeće: dvojica arhineprijatelja sa suprotne strane zakona moraju zakopat svoje ratne sekire radi zajedničkog cilja. Najbolji telohranitelj na svetu (bivši) i jedan od najboljih plaćenih ubica ikad trkaju se sa vremenom da stignu na suđenje glavnom tipičnom negativcu (Gary Oldman, ko drugi) i na tom putu pobiju omanju vojsku plaćenika. Prilično kliše priča, zar ne? Pa da, ali tu dolazi komični element ovog filma gde se svi ti klišei manje više uspešno ismevaju i čine da se za par trenutaka onako iskreno zasmejete i zato mi vama sada preporučujemo ovaj film.
Glumačka postava je vrlo jaka, Rajan Rejnolds i Semjuel L. Džekson savršeno sarađuju i imaju super „hemiju“ (ne tu hemiju!). Ostatak postave je takođe kul, Gari Oldman kao glavni negativac, uloga koja mu oduvek dobro stoji, i Selma Hajek kao najkliše latino ženski negativac ikad.
Dok čekate nova ostvarenja iz 2018te, i nas iz redakcije ovde da mrdnemo lenje guzice i počnemo češće da pišemo, pogledajte Greh ubičinog telohranitelja i recite u komentarima da li se slažete da je ovo jedan od boljih akcija prošle godine.

 


Info:


Naziv: Hitman’s bodyguard
Žanr: Akcioni | Komedija | Triler
IMDb rejting: 7.0 (109.769 glasova)
Režija: Patrick Hughes
Igraju: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Selma Hayek

Linkovi 1: IMDbOfficial SiteRT


Trejler:
Skini besplatno:


Naziv: Hitman’s bodyguard (2017)
Trajanje: 118 min
Veličina: 5.48 GB
Video: HD 720p
Audio: ACC 96 Kbps
Uputstva: DLCTorenti


Torrenti: Magnet

Titlovi:
ENGSRB

Odgovori na "Hitman’s Bodyguard (2017)"

Komentar će biti objavljen kada ga moderator odobri.